fredag 11 december 2009

Så där ja!

Då var sadlarna utprovade .. en den hette visst Zaldi kallade människan för underlivsdisikerare .. Vet inte riktigt vad hon menade med det .. Men hon blev i alla fall glad över att den inte passade. Dom hade med sej 3 st .. och 2 passade. Av tjuten att dömma så var hon rätt nöjd,hörde henne muttra om att jag kanske inte var byggd på ett önskvärt sätt när det gällde sadel ..

I morrn ska vi ut och prova den första av dom två .. Fint ska det tydligen vara oxå .. hon skulle känna efter hur jag rörde mej i den .. Är det inte bara att knata på eller?
Ja,ja detta lär jag få känna på i morrn kan jag tänka mej!Sen skulle det visst bli både trav och galopp om jag inte missförstod det hela ! Kul!!

Många lata dagar har det blivit

Inte mycket utflykter på det här stället inte. Människan har haft urskäkter som regn .. det kan jag ju faktiskt förstå om sanningen ska fram . Inte heller jag gillar regnet något vidare!

Sen är det den där biten med sadel som tydligen är en rätt jobbig grej.Hon påstår att rida barbacka inte funkar nåt vidare .. att hon får ont i ryggen och att hennes knä inte fixar av att knipa åt om jag skulle få för mej att springa utan hennes medverkan *L* ...
Men,men efter vad jag förstått har hon lagt ut en hint både här och där om sadel modell större .. vi får se hur det går,tror hon ska komma med en prov sadel här under dagarna faktiskt.

Visst är det skönt att ha semester men .. nja .. det är allt bra trevligt att få röra på sej oxå.