fredag 30 april 2010

Nu har bruden anlänt!
Jag har väl mer eller mindre börjat misstro min människa .. Ena dan säjer hon att bruden ska komma .. Men det kom ingen ,sedan samma sak igen och igen. Gissa om jag blev förvånad i går ????

Jag stog bakom kåken i hagen och käkade i godan ro,dom två små gick nere i slänten och käkade även dom. Ungefär då så kommer transporten .. Inget konstigt med det här kommer det mycket underligt så vi har slutat reagera på sådanan petitesser. Men den här gången gnäggade det!

Trodde det skulle komma ut en häst,men icke heller .. Människorna satte full fart ner i hagen och dolade där en bra stund .. Sedan då äntligen så öppnades luckan och en stoor rumpa syntes. Jag hann faktiskt granska den rätt länge eftersom det var någon diskussion om hur man ska ta sej ut. Rumpan ville vända men människorna ville backa ut.

Till slut lade dom in backen ( enivisa människor här )och ut kom hon. Tja vad säjer man??? Jag har ju hört talats om henne sedan dag 1 här så ... Nja,kikade lite förstulet,sen fortsatte jag äta.
Dom andra två har ju hört samma saker så .. dom kikade lite och .. fortsatte äta. Vi tänkte ju inte på att hon kanske inte hört samma saker om oss som vi hört om henne. Okay,vi var nog rätt oförskämda där men gjort är gjort.
Sen hör det till saken att man vill ju inte verka vara allt för angelägen heller .. Vid min ålder har man ju fattat ett och annat om brudar.

Till slut fick en av dom små människorna nog,jag lät mej lockas med en hö tuss ( *L* vi låter dom tro det i alla fall ) ner till den delen av hagen som bruden valt ut.
Nosade henne på halsen så där lätt och försiktigt .. och hon skrek!
Nä,det fanns grönt gräs så jag satte ner nosen och käkade i stället .. Brudar är ju bara för konstiga!!!