söndag 16 maj 2010

Varmare tider nalkas

Usch vad tiden går,det är ljust ute länge nu. Min människa har fullt upp och jag får mer eller mindre tvinga henne till att hjälpa mej att skriva.

I dag försökte jag få henne inse fakta .. Det är ingen ide att gno bort lerfläckarna på mej,det kommer nya i morrn! tusan heller sa hon .. du ska banne mejinte tro att du slipper undan. Verkar som att hon inte tänker ge sej utan strid nu. Först går hon över mej med en gummigrejsimojs och får bort lera .. ganska skönt faktiskt. Sen går hon ut och spottar och fräser. Jag har försökt få henne inse att håller hon munnen stängd när hon tar bort leran så slipper hon spotta.. LÖNLÖST!!

Kunde vara nog där,det är ju en ny dag i morron men icke heller. Den rosa ( inte jag som valt färgen ) borsten åker fram och så ska det borstas istället för att gno. Jag stampar lite och säjer NU räcker det .. Vad har man för det? Jo 10 skrapor på var sida .. Ja hon ryktar sej alltså igenom var av mina två sidor tio gånger. Visst skiner ja som sola i Kallsta men vad hjälper det?? Tycker nog hon kan lägga ner energin på nåt annat .. Tror den åsikten bet i dag,för bruden fick samma omgång hon oxå ..

Tja,för övrigt har det väl inte hänt så mycket .. Mina fötter börjar krya på sej och det talas återigen om att jag ska ut och skrittas. Pest eller kolera? Nu har jag ju varit lite ur form iom min hälta och ska sättas igång lungt .. igen. Jag gillar inte att ta det lungt ju!! Men,men den som lever får se .. kanske kan jag få nån annan än min människa på rygen bruden ska väl mä ut oxå anar jag .. Är det någon som inte känner till mina små knep ska väl inte en eller annan galopp vara helt omöjlig att genomföra :-)