torsdag 11 mars 2010

Pencilin var det ..

Jepp,bara pencilin .. det smärtstillande kan dom stoppa upp någonstans där solen inte skiner .. Alternativet är att gräva ner det på nåt ställe som är varmt året runt .. dyngstacken kanske!!

Har fått höra vilken åsna jag är .. envis som få .. Ja och en massa annat tjaffs oxå för den delen. Men jag ville INTE ha nåt smärtstillande,varför kan dom bara inte förstå att det dom kallar smaklöst i en hästs mun smakar värre än ruttna morötter???

Dom gjorde allt för att lura mej men jag överlistade dom på vart enda försök. Sen slutade jag helt enkelt att äta .. Vad ska man göra? visste väl att den där lipsillen till människa som jag har förr eller senare skulle ge sej och visst fick jag rätt.

hon började ge mej havre utan något annat inblandat och som den gentleman jag är käkade jag! tyckte att vi gick halva vägen var där. Jag fick det käk jag vill ha men inte får för jag blir för pigg och busig påstår dom .. Och människan lipade men sa att det var av glädje för att jag åt . Då kan man väl se det hela som ett lyckligt slut tycker jag.

Tja vad kan man mer säja om den här historien?
Min 2 gradiga hälta är som bortblåst,jag slapp stå inne i det fina vädret som den där tokige vetrinären tyckte ..
Bäst av allt är nog havren .. Eller nej bäst är att ha blivit av med mina bandagen som dom tvingade på mej på bägge bakbenen .. Hoppas innerligt att jag aldrig mer behöver ha rosa lindor .. Hade jag varit yngre och lite vigare skulle jag ha ryckt dom av mej .. Ja tuggat isönder dom eller vad som helst .. Nu kan jag ju inte så det var bara att stå ut!!