torsdag 26 augusti 2010

Oj,oj vad tiden går!!

Vet inte riktigt vart jag ska börja men en snabb resume av sommaren är väl på sin plats!

Det började med att jag skulle sova under bar himmel om natten! Gillas inte av mej,däremot av den där tjocka bruden som min människa släpade hem. En massa flygande saker som bet mej,inte en suck att slappna av och sova ..

Nu är jag inte på nåt villkorsvis ovän eller har några andra negativa känslor eller tankar mot den lille svarte men .. Han fick ont i fötterna och det blev ett jäkla liv på min människa! Den svartes människor var på en lill semester så dom kunde ju inte göra nåt när dom var så långt bort. Efter en massa härjande hit och dit .. Ja dom städade hans box och han fick en massa torv och spån,nästan så han slog öronen i taket. Det kan man väl iofs leva med .. men sedan tog dom han mat! Den svarte skrek och skrek och hans mage kurrade men icke!! Ja,naturligtvis kom det till slut ut en vetrinär och fastställde det min människa muttrat om hela dagen .. FÅNG. Ont som katten hade han,jag tyckte jättesynd om honom! Men jag fick sova inne på natten tack vare detta fång ;-).

Sen då????
Jo,det har kommit en ny häst i stallet. Chili Concarne .. Undrar vad den stackarn har gjort för ont!??
Han är i alla fall trevlig,har sjysst klia rygg inställning och är helt ok måste jag säja. värre är det med den numera feta bruden .. Vet inte om min människa var vid sina sinnens fulla bruk när hon släpade hem henne?? Hon skriker,biter och sparkas! Ska ha all mat själv och är allmänt odräglig.

Sen så .. kom min första svenska människa hit!! Ja,hon som smugglade in mej i Sverige men det ska jag berätta om nästa gång min människa sätter sej vid datorn .. Ja,det ska visst komma in lite nya bilder och sådant oxå.

Just det,jag är ung på nytt! Helt ohalt .. kutar som en galning när jag får chansen .. Men jag går in lite närmare på den saken i nästa inlägg oxå!!