måndag 30 november 2009

Min nya människa ..

Min nya människa är allt bra rolig .. hon säjer att hon blir varm i hela kroppen när hon ser på mej . Sen säjer hon i nästa andetag att jag är en jäkla gris. Hur ska hon ha det egentligen?

Vi har väl varit överrens hela dagen .. nästan i alla fall. Jag blev bra sne när dom andra kusarna gick in och mej lämnade dom kvar ute! Kanske får jag skylla mej själv lite .. spelade ju allan en sväng dessförinnan. Var ju bara helt enkelt tvungen att galoppera en tur när min människa kom ut i hagen,tror hon tolkade det som att jag spelade svårfångad *suck*.

Ja,ja jag kom in till slut,fick fötterna spolade med iskallt vatten .. men som den man jag är bet jag ihop. Kan ju inte förstöra min image som stor och mäktig.

Sen blev allt bättre! Lite morötter och en helskön massage för att få av mej skiten som hon sa. Ja,det kändes mer som massage med den där blåa tingesten .. mjuk å go är den. Bra mycket bättre än borsten med långa hårda spröt,stog faktiskt och nickade till en stund.

Jaha .. då var man identifierad då!

Det kom ett mail från mina hemtrakter i morse. Där stog det vad godisautomaten redan listat ut .. att jag är en Irish Draft!
Ha! där fick ni som kallade mej för tunna *L* .. ja .. sen stog det att jag var en throughbreed oxå .. det betyder på mitt språk att min morsa och farsa inte var av "samma " sort .. Men tunne stämpeln försvann och det är väl det som räknas i samanhanget,eller hur?

Jag är stor och kraftig,kan användas till det mesta .. Dra vagnar .. ridas på i alla marker .. Sen så är jag en cool kille! Jo det är sant,det står faktiskt i min rasbeskrivning !
Att dom sedan säjer att jag har två fullblodsfötter gör mej bara lite ädlare .. Eller???