söndag 29 november 2009

Äntligen!


Fick till slut komma in från hagen ..
Överdrev nog i morse hur tråkigt det kan vara att stå inne en hel dag!
Nånting mitt emellan kan passa mej fint!

Fick i kväll en egen blå burk med skrammel i .. inte var det mycket men allt är bättre än inget i det här fallet.
När jag käkat upp maten kom gdisautomaten med borsten! Att man aldrig får va ifred!! Visst har jag lera överallt men vad gör det? Hon lär ju inte hitta en sadel som paassar på mej under kvällen ändå.

Men det var visst den biten som låg bakom allt fejjande och ståhej!! Vi skulle kolla sadel! Den första passade visst bara så där .. Yippie!! Jag kan vara lortig ett tag till. Sen kom dom med en ponnysadel .. skäms för att säja det men jag hörde att den ponnyn ( den lille svarte ) liknas vid en tunna. Än mer skäms jag för att berätta hur bra tunnans sadel låg på mej! Det måste förmodligen betyda att även jag är byggd som en tunna *suck*

Efter mycket tjöt och putsande gick alla utom min egen godisautomat ut ur stallet .. Det var då jag upptäckte att automaten funnit nytt godis .. Det skulle jag ha!
Testade at ta för mej men det gick inget bra alls .. det kom en gripklo som sög tag i underläppen på mej . Testade igen och samma visa ...

Ställde mej och surade/klurade en stund ..
Testade igen och den här gången utan att använda tänderna .. tänk va mycket bättre utdelning det kan ge! Samma visa igen .. kollade med bara läpparna om det funkade två gånger å det gjorde det .. Hoppas nu bara att jag kommer ihåg det här tills i morrn .. Åldern ni vet!

Gäsp! morrn ..


Blev väckt av dom blå hinkarna,inget på morron heller .. funderar på att flytta nu!

Fick i alla fall hö att tugga på .. som om det skulle göra nån skillnad? Jag har ju foderbordet alldeles under näsan,bara att jag sträcker mej lite så kan jag ta så mycket jag behagar. Gör faktiskt hellre det än äter det dom lagt till mej! Protesterar jag ? Tja .. tolkningsfråga!


Ja,ja nog om mina oerhört dåliga måltider nu!


Det vart fullt pådrag i morse .. en massa människor kom det. Jag fick grimma på mej och sen hände det inget mer .. dom bara stog där och pratade.

Äntligen till slut kom det en sista människa och dom satte på mej grimskaftet .. Waths happening ??

Jorrå .. ut i hagen!

Äntligen alltså ..


Kollade omgivningen lite lätt ..

Sen kom den lille svarte .. vi morsade och sen orkade jag inte hålla mej ..

Jag drösade ikull .. var ju tvungen att kolla leran .. Himmla fin sådan alltså .. Satt som smetad utefter kroppen!


Som den gentleman jag är var det ju inte annat å göra än att resa på mej och hälsa när den lille vite kom ut .. Men det var en riktig fegis!

Tog en bra stund innan vi kunde morsa,sen gick han åt sitt håll .. Jag å den svarte gick åt ett annat .. Hagen var ganska stor .. mycket lera var det .. Bara för säkerhets skull har jag provgnidit på dom flesta lerfläckarna och det blev klart godkännt!

Godisautomaten var ut och kollade till mej innan hon drog förut .. suckade och sa något om nylongrimma i fortsättningen .. Who cares ???

Im a cool man!

Jepp! cool borde vara my middle name!

Hur många grabbar sköter sej lika bra som mej om jag får fråga?? Nä .. visste väl det .. inte många!

Fast den lille svarte som står brevid mej verkar vara på G att bli man han oxå .. Inga större humörsvängningar där inte. Började faktiskt fundera på vad för ställe dom kört mej till,stå inne en hel dag. Sen bankar,borrar och slog dom i precis allt dom kunde komma åt! Vad trodde dom? att jag skulle falla ner död av hjärtslag? Men hallå!! jag är cool ju!

Sen kom min godisautomat tillbaka .. så ställer hon sej och börjar dra mej i håret. Vet hon inte att vi äldre herrar är rädda om det som finns kvar? Tydligen inte!
Jag testade att vända rumpan åt henne,men kom lika snabbt på att iden kanske inte var den bästa .. Med den farten hon hade kunde jag förmodligen ha hälsat hem till att vifta bort flugor med den. Så jag insåg slaget i alla fall för stunden förlorat. Ställde mej och sov och lät henne hållas i stället.

Tja,kvällen kom och med den några blåa burkar som jag kände igen ljudet ifrån .. MAT! Den svarte brevid mej fick .. den vite mitt emot mej fick .. Å jag fick ett par morötter.
Jag spännde blicken i godisautomaten .. tittade på hinken å sen på godisautomaten. Tror ni jag fick nåt? Näää det gjorde jag inte!

Snåla missunsamma människor!
Gnagde demonstrativt på moroten i krubban .. dreglade morotsgnag överallt där jag kunde komma åt .. men dom fattade inte ett skvatt!

På vägen igen!


Hade inget val utan fick knata in i den där förbaskade transporten i går igen! Bomull i öronen och en envis liten människa som släpade in mej! Det är ju bara några veckor sedan dom släpade på mej sist .. Tänk på att jag är gammal.


Sen for vi iväg,bara för att snart stanna igen,hon som klädde på mej och säjer sej vara min nya godis automat stoppade in huvudet och då såg jag till min fasa Mc Donalds skylten!

Men va faan .. tredje gången gillt det här ju!


Jag blev genast lugnare när människan förklarade att vi ska snart åka igen,bara kolla på en bil först.

Okay,det köpte jag ..

Men vaddå snart?? En hel jäkla timme tog det.


Efter den timmen stack vi äntligen mot mitt nya hem,tyckte hon körde rätt sjysst men till slut började blåsan göra sej påminnd .. Jag trampade och stampade .. Är ju ingen gubbe som kissar på mej direkt och i en transport ska man inte kissa.

Tyvärr så råkade jag rampa mej själv på foten .. men jag höll tätt!!


Väl framme vart jag lite konfunderad .. gammelhusse var där oxå .. han följde med mej in i ett stall och där raka vägen i en box. Äntligen!!

Kissade i floder och sen var det väl inte så mycket mera att göra än å äta .. maten låg ju där så!