söndag 19 september 2010

Än kan gubben !!!Jo då jag fick allt ut och röra på mej i dag igen! Dagen till ära fick den gråe nye hästen som oxå ser ut som en gubbe .. ja han har VITA ögonbryn å det har väl bara riktigt gammla gubbar? Utom jag då som åldras utan att det syns! Den gråe är frisk och får springa till skillnad mot den svarte som varit sjuk och den breda rumpan som är både tjock,lat och elak.

Drog alltså slutsatsen av att det skulle bli annat än lunka på för en gångs skull.

Vi gick,och vi gick .. spetsade öronen när min människa sa att vi kunde börja trava efter backen .. YIPPIE var tanken som for genom skallen då .. precis nere i slutet av backen kom en ruskigt obehaglig odör i mina näsborrar och jag ville snabbt vända .. Människan var av en annan åsikt och vi gick en liten bit till. tja,sen protesterade jag och protesterade ... vid bägge sidor om vägen gick det bauta stora illaluktande glosögda kossor! Den fighten vann jag !!!!!!

Alltså vände vi tillbaka och tog en annan väg .. uppe på ryggen muttrade och knorrades det nåt alldelles förskräckligt kan jag meddela. Hon sa tom att du ska då inte tro att du kommer undan en gång till grabben .. nu är det tiden som räddade dej och nästa gång ska vi gå ut och jag ger mej inte om vi så ska stå här en hel dag!!
Ja,ja den dagen den sorgen .. :-)

Nöjd med min bedrift krökte jag såå fint på nacken .. passade på att få en massa luft under frambenen och sen .. Så fattade hon och gav mej tillåtelsen att galoppera .. Man kan inte vinna jämt men jag är väl rätt nöjd ändå .