fredag 5 mars 2010

Som sagt .. det gick åt pipan

Kom in från hagen och hade ONT!

Min människa noterade att jag inte gick som jag brukar .. men blev inte orolig för mej förrän hon såg att jag inte kastade mej i maten!

Då .. blev hon riktigt orolig!!

Människan ringde och ringde .. då och då hörde jag ett och annat ord som inte ska upprepas av mej i alla fall.
Till slut sa hon att nu blir det snart bra,det kommer en vetrinär från Arvika. Så väntade vi,och väntade och väntad .. Jag fick mer och mer ont .. *SUCK* inte tusan kom det nån vetrinär!
Medan vi väntade kom människan på att jag kanske behövde mitt pass .. Så hon drog!
När hon kom tillbaka kom det ännu mera fula ord .. vetrinären från Arvika skulle inte komma utan det skulle komma en från andra sidan jordklotet ( människan sa att det kändes så ) Ånimskog skulle han åka från .. Vet inte vart det ligger men låångt bort verkade det vara i alla fall.

Hursomhelst så kom vetrinären till slut och jag trodde man kunde pusta ut .. så tusan heller!!
I min enfald trodde jag att han skulle hjälpa mej .. men han han gjorde bara att jag fick ännu mera ont!
Först åkte människans stora tång fram .. det klmdes och bändes på min ena fot .. Hovböld trodde dom,pyttsan heller jag är ju en stor häst .. sjåpar mej inte för sådant!
Sen började vetrinären klämma mej på benet och då var det kört! Jäklar vad ont det gjorde!!!! När han till slut klappade mej på rumpan och sa att dom kunde bogsera mej in igen var det knappt jag kunde stå.

Där trodde jag att jag kunde andas ut .. men när jag tittade på min människa så såg hon ännu mera moloken ut .. Jag hörde ordet spricka och lymfangit .. Röntgen och operation ..

Sen gick vetrinären ut .. kom in igen med tre bauta stoora sprutor! Tja .. bara bita ihop och vara den häst man är ( orkade inte bry mej mao ).

Jag fick smärtstillande och pecilin ..