fredag 25 december 2009

Blött,blåsigt och snorigt.

Usch,att dom måste placera hålen i väggen med höet i på det absolut blåsigaste stället i hagen!!
Jag blir ju genomblöt!

Att dom inte kan hitta några hål inne i skogen där blåsten och snön inte kommer åt mej i stället.

Ja,ja dom kan skylla sej själva .. kom in i kväll och var halvgenomblöt .. fick på mej ett häftigt täcke med luva på .. Sen fick jag lite godis .. och precis då lyckades jag nysa. Med nysningen kom det visst en hel del snor .. rätt på min människa!
Undar om jag får gå ut i morron? Jo,det får jag nog .. men kanske inte hela dagen som jag brukar .. Tja .. det ger sej!!

Hon muttrade något om att beställa nya täcken åt mej medan hon torkade av sej allt mitt snor .. kanske ska nysa så där flera gånger?

Härlig kväll i går ..

Kanske att människorna väntade i det längsta med att låta oss komma in. Men när vi väl fick komma in var det värt sin väntan faktiskt. I krubban fanns det en massa gott,jättemycket morötter,äpple och all den mat jag annars får. Ja,kan ju tillägga att såå mycket mat får jag inte! Krubban är stor .. men se det gör ingen skillnad på det som vanligtvis ligger där i. Ser ju jättelöjligt ut med dom där små pelletsarna som bara rullar runt när jag försöker äta dom. Sen är ju jag stor oxå,inte heller det gör nån skillnad!
Som om det inte räckte med en massa gott i krubban hade jag fått bauta mycket med nytt spån i boxen. Såg nästan ut som det snöat inne oxå. Ja våran Tomte är nöjd varje kväll han tittar in till oss i alla fall *L*

Det är rätt skönt nu när det inte är så kallt längre.. Å andra sidan så sätter sej styltorna än värre under fötterna på mej. Tänk att man aldrig kan få vara nöjd.