onsdag 23 december 2009

Jisses vad dom håller på!

Människorna flyger hit och dit,det ska städas på golv väggar och tak. Jag min stackars sate fick tom öronen borstade inuti! Vad spelar det för roll? Jag hör ju ändå det jag vill höra så någon skillnad lär inte min människa märka ändå.

Dom har något stirrigt i blicken.. ser ut ungefär som mej när mina kompisar drog till "Ängen" ..

Tomten!!
Han är ju här var kväll och kollar så vi har det bra .. men det verkar dom inte heller veta. Ibland kan människor verka så smarta och kunniga men sen så brister det rätt duktigt.

Inte har dom begripit att får man sin mat och rent i boxen .. Gå ut och röra på sej tillsammans med kärlek och en go borste varje dag så är allt bra. Att proppa i sej en massa gott en enda dag bara för att dom tror tomten kommer just då vad har det för mening? Man får ju bara ont i magen och fullt upp med att ligga ner och rulla bort det onda.

Sen finns det hästar som varken får mat eller kärlek .. Tänk om alla människor som delar ut Tomte lycka en dag om året kunde tänka på dom hästarna som ingen tänker på hela året i stället? Då skulle många av mina kompisar ( ja,jag känner dom ju inte men ändå )vara jätteglada!

Nä se så människor .. försök nu att tänka till som en klok häst i stället så ska ni se att ni mår mycket bättre!