tisdag 1 december 2009

Nu ska hon klä på mej oxå!


Vet inte riktigt hur jag ska tolka människans uttalande i kväll. Hon gjorde upp med hyresvärden att jag ska ha täcke på mej .. Tycker det börjar bli för kallt! Men jag har ju päls för busen !!

Tror hon såg att jag surnade till när dom stog och pratade över huvudet på mej .. Min människa klappade mej på häcken med orden .. lilla gubben du är ju ingen ungdom och kvällarna blir långa vet du!
Tror nog mer att hon tröttnat på att sanera mej! Jo,det är vad hon börjat kalla kvälls ritualen nu .. Låter inte direkt bra alltså .. I dag gick hon så jäkla långt att hon tog med sej kassen med borstar ut i hagen .. vad jag skämdes inför mina kompisar!!

Å andra sidan har mina kompisar fått fåniga grimmor med reflexer på bara för att dom kutar runt på egen hand .. det har jag sluppit .. Ja än så länge i alla fall ..

Ska bli spännande å se vad hon hittar på i morron .. muttrade nåt om stege .. Hörde även handikapps lyft,tror hon ska kravla sej upp på min rygg. Kan bli rätt kul!!

Aj,oj aaaj!

Det var allt annat än bråttom ut i morse kan jag lova! Jag gick så försiktigt så försiktigt ( detta enl hyresvärden).
Kan det vara åldern eller hänger det ihop med att jag spelade allan i går kanske?

Men det ordnade upp sej ser ni! När min människa kom ut vid lunch så gick jag runt som om inget hänt ..
Min människa påstår att jag har träningsvärk .. Kan det vara så? I min hage finns ju allt man kan önska sej och lite till.Jag har iofs gått precis överallt. Testat step up i bergen .. Jo det finns en massa kul stenar,klippor och skrevor att hoppa runt i. Och hoppat runt har jag faktiskt gjort,mina fötter har satt sina avtryck precis överallt!
Man är ju faktiskt tvungen att kolla läget,sätta upp mitt revir osv .. Vem vet? kanske kommer det fler hästar till Skallerud och då ska dom veta vem som regerar i den här hagen!