torsdag 27 oktober 2011

Åh nu är det dags!

Hovbölden har läkt ut!
Östergötlands bäste hovslagare ska komma till MEJ! Bara MEJ å ingen annan .. sen ska jag få ut och rasta av mej som dom säjer!

Det ska visst tas bilder oxå,men .. Ska dom plåta mej får nog min människa sätta igång och borsta mej för nu är jag inte glänsande längre!

Hon jobbar lite för mycket den där människan. Jag vet att det inte finns en chans till att hon glömmer bort mej ( det har hon sagt i alla fall ) men .. Jag vill galoppa var dag!

Som tur är finns det en annan lite mindre människa som tar med mej när inte min egen hinner,tycker jättemycket om henne. Men det finns ett men där oxå! Det är hon som sätter på mej rosa lindor på benen ,tusan så pinsamt om det ska tas mera bilder med den där utstyrseln! Å andra sidan så får han med en berömd pappa stå ut med detsamma.
Just det,det har kommit en ny brud till stallet. Gissa om jag var tveksam till det! Hon den där tvåfärgade med den stora rumpan var ju inte direkt nån trevlig bekantskap. Den andre slyngeln som gick här under sommaren kunde jag ha sluppit oxå!

Men den här bruden heter Gullan å hon är gullig!
Ska se om jag inte kan be människan fixa in ett foto på henne.