tisdag 29 december 2009

Vi har det allt bra mysigt här i stallet ..
Tror jag gnällt en hel del dom senaste dagarna .. så stog jag och funderade under tiden som pyjamasen värmde och mitt goda hö fyllde magen .. Jo,jag ska sluta gnälla! Jag har det riktigt bra faktiskt.

Mina kompisar tror jag skriver under på det oxå!
Så här kommer några bilder på mej ( i pyjamas) och mina polare!

Å inte var det varmare i dag heller!

Burr kan man säja .. men det gör jag inte!
Människan har på mej dubbla täcken både ute och inne,inte en chans att jag fryser!!

Men nu börjar det bli rätt trisst faktiskt,jag vill ju ut och springa. För att få komma ut och springa är visst alternativern rätt enkla. Antingen kommer hovslagaren allt för tidigt,gör han inte det så får jag vänta på ett under å det innebär att snön försvinner. Varför detta då? jo jag får ju sådana förbaskade styltor och min människa säjer att man kan inte sparka igång en så gammal kuse i trav när han är kall.

Men vaddå kall? hur ska jag hinna bli kall när hon klär på mej som hon gör?? Nä,jag tycker hon ska ta och tänka till lite där .. Hur det nu än är så är det hon som har mål i munnen .. Hon berättar vitt och brett om hur kul jag tycker det är att springa och hur gärna jag gör det . Lägger man sedan i hop allt hon säjer så kan det enkelt summeras som att jag är gammal och klok och pigg för min ålder!? .. Jamen då måste hon fatta att jag gör inget som kan skada mej själv ju!

Eller .. jag vet att dom går i taket och surnar till rätt duktigt när jag går över dom .. Men .. står dom i dörren så står dom i dörren *L* Kan jag gå över dom så gör jag det!! Inget illa menat men .. kul är det!