söndag 25 april 2010

Allt eller inget

Jag vet att det här med paddock och vad den innebär fick pannluggen at resa på sej. Jag vet att jag inte såg fram emot det med fötjusning och ville slippa undan. Nu slipper jag men är inte nöjd ändå!

Som sagt har jag ju fått helt nya fötter,gick ifrån strl 5 på fötterna när jag anlände till i förra veckan när hovis kom ner till strl 3.Mina nya fötter är helt klart snygga att se på inte snack om annt. min ovspricka är snart ett minne blott .. Men jag är halt!!

Halt på vänster fötterna och lite,bara lite varm i höger fötterna. Nån puls har ingen funnit på mej så nu är det snack om att rycka dojjorna. Dom pratar om att jag antingen är sömstucken eller trångskodd. Okay att jag äter som jag ska,busar när jag kan men haltar gör jag. Med min människa lär jag inte få se tiden an utan hon rör väl i vanlig ordning upp himmel och jord *suck*!!
När jag påpekade att det är inte så farligt,det går nog över skakade hon bistert på huvudet . Luzzan kommer på fredag efter att hon har fått sin triangel i rumpan!!!

Och???? vad har det med mina fossingar att göra undrade givetvis jag då. Det var väl då jag insåg att äen människor kan ha en poäng i sina antaganden.. Jo serru grabben sa hon .. Du kommer att vilja springa .. Du kommer att berätta för den lille svarte att du är Max Den Allsmäktige.. Du är The King of Skallerud .. Du vill ju förmodligen ha bruden för dej själv ..

Vad säjer man?
Ryck dojjorna nu !!!!